Over ons

Sinds 1967 is Europlex leider in de kunststofwereld. Door de jaren heen hebben wij een enorme ervaring en kennis opgebouwd in verschillende markten; met name de industrie, de medische sector, de bouwsector, de reclamewereld, enzovoort.

Onze hoofdactiviteit is de verwerking van alle soorten kunststofmaterialen, in al zijn vormen. Neem een kijkje in onze rubriek diensten.

Onze sterkte is het vermogen om van ontwerp naar prototype en naar kleine of grote reeksen te gaan. Wij bieden daarnaast ook de mogelijkheid aan om voor onze klanten een ontwerp op maat te maken.

Onze machineparken beschikken over de laatste nieuwe tools, machines, en wij werken met goed opgeleide mensen. Wij zijn in staat om op een kwalitatieve manier de eisen van onze klant te beantwoorden.

Missie & waarden

Europlex

Waarom Europlex?

Flexibiliteit
Topkwaliteit
Ontwerp op maat
Vooruitstrevend
Sterke prijs
Klantenrelatie
Snelle oplevering
Teamwork
Europlex

Missie & waarden

Europlex is de naam voor al uw kunststof producten of diensten. Wij staan bekend om onze flexibiliteit en kwaliteit, en dit aan een goede prijs.

Een goede relatie opbouwen met onze klanten en hoogwaardige diensten en producten aanbieden zijn onze topprioriteiten. Wij handelen altijd in het beste belang van de klanten en gaan “above and beyond” voor hen.

Wij verwachten binnen Europlex niets dan het beste van elkaar en werken als team aan uw succesverhaal.

Bekijk een aantal referenties

Korte geschiedenis

1967 - Oprichting van Europlex    1992 - Overname Marc Lalou – Creatie van N.V. en samenwerking met Dirk Vannerom     1995 - Verhuis van een rijhuis met garage als werkplaats naar een werkplaats in Schaarbeek van +/- 800 m²    2000 - Constructie gebouw Nijvel van 2000 m²     2004 - Overname door Dirk Vannerom    2005 - Investering machinepark – Lasers – Freesmachines    2008 - Oprichting van Europlex Taiwan    2010 - Investering 5-as-robotmachines    2015 - Uitbreiding van +/- 600 m²    2017 - Aanwerving van 3 vertegenwoordigers    2018 - ISO 9001:2015