Over ons

Sinds 1967 is Europlex leider in de kunststofwereld. Door de jaren heen hebben wij een enorme ervaring en kennis opgebouwd in verschillende markten; met name de industrie, de medische sector, de bouwsector, de reclamewereld, enzovoort.

Onze hoofdactiviteit is de verwerking van alle soorten kunststofmaterialen, in al zijn vormen. Neem een kijkje in onze rubriek diensten.

Onze sterkte is het vermogen om van ontwerp naar prototype en naar kleine of grote reeksen te gaan. Wij bieden daarnaast ook de mogelijkheid aan om voor onze klanten een ontwerp op maat te maken.

Onze machineparken beschikken over de laatste nieuwe tools, machines, en wij werken met goed opgeleide mensen. Wij zijn in staat om op een kwalitatieve manier de eisen van onze klant te beantwoorden.

Missie & waarden

Europlex

Waarom Europlex?

Flexibiliteit
Topkwaliteit
Ontwerp op maat
Vooruitstrevend
Sterke prijs
Klantenrelatie
Snelle oplevering
Teamwork
Europlex

Missie & waarden

Europlex is de naam voor al uw kunststof producten of diensten. Wij staan bekend om onze flexibiliteit en kwaliteit, en dit aan een goede prijs.

Een goede relatie opbouwen met onze klanten en hoogwaardige diensten en producten aanbieden zijn onze topprioriteiten. Wij handelen altijd in het beste belang van de klanten en gaan “above and beyond” voor hen.

Wij verwachten binnen Europlex niets dan het beste van elkaar en werken als team aan uw succesverhaal.

Bekijk een aantal referenties

Korte geschiedenis

Europlex werd in 1976 opgericht en heeft sindsdien vaste voet gezet in de kunststofwereld. De vestiging te Nijvel werd in 2000 gebouwd en voorzien van 2000m² aan ruimte. Door de jaren heen heeft Europlex een enorme ervaring en kennis opgebouwd in verschillende markten; met name de medische sector (life science), de industrie, de reclamewereld & retail, enzovoort. Europlex blijft steeds investeren in machinepark, lasers en freesmachines om op deze manier de beste service te kunnen voorzien. In 2008 breidde Europlex uit met een extra vestiging in Taiwan wat heel wat extra voordelen oplevert voor onze klanten. Innovatie is niks nieuw voor Europlex, we volgen nieuwe technologieën op de voet op en investeren steeds in modern apparatuur zoals de 5-as-robotmachines. In 2015 kwam er nog een extra uitbreiding met +/- 600 m² voor onze vestiging te Nijvel. Sinds 2018 is Europlex gecertificeerd als zijnde in overeenstemming met de eisen van IS0 9001:2015. Op Europlex kan u vertrouwen, want wij blijven steeds bij op innovatief vlak, in 2019 kochten we twee nieuwe CNC machines aan en werd er in 2020 geïnvesteerd in een ERP & CRM software pakket. Op deze manier kunnen wij een uitstekende service blijven leveren.