Download whitepaper

Medische sector (Life Science)

De keuze van het juiste type kunststof is in de medische sector van cruciaal belang.

Omwille van de aard van de productieprocessen zijn zeer betrouwbare en efficiënte oplossingen nodig in de "Life science" sectoren zoals de farmacie en de levensmiddelenindustrie.

Deze sectoren stellen terecht de hoogste normen qua veiligheid, hygiëne en qua weerstand tegen extreme temperaturen en agressieve chemische omstandigheden.

Wij ondersteunen u graag van begin tot einde van uw project of waar u zelf wenst dat we inspringen.

De combinatie van onze en uw kennis kan ervoor zorgen dat specifieke problemen opgelost worden en dat de performantie van uw proces verhoogt.

Doorheen de jaren hebben we een sterke ervaring opgedaan om te voldoen aan de eisen van onze highend klanten in deze sector.

Aarzel niet om ons te contacteren voor uw uitdagende toepassingen en wij zullen u ondersteunen bij de materiaalkeuze, ontwerp, aanbevelingen geven,... kortom uw project optimaliseren en maximaal ondersteunen.

Wij handelen altijd in het beste belang van de klanten en gaan “above and beyond” voor hen.

Kwaliteit is ons doel, daarom gebruiken wij enkel materialen met REACH, ROHS en EU normen.

Vraag naar onze referenties, wij leveren producten af die voldoen aan uw hoogste eisen en normen.

U kan bij Europlex onderdelen en productonderdelen voor de farmaceutische industrie laten produceren volgens uw eigen normen. Dat kan eenvoudig aan de hand van een tekening of 3D file.

Wij hebben een uitgebreid "state of the art" machinepark met de juiste gereedschappen voor elke oplossing alsook een kwaliteitsafdeling voorzien van alle noodzakelijk tools.

Klik hier door naar onze pagina MATERIAAL voor een alfabetisch overzicht, u ziet hier zeker en vast een aantal herkenbare materialen die specifiek aan uw sector gerelateerd zijn.

Twijfelt u over bepaalde materialen en hun eigenschappen? Onze productspecialisten staan tot uw dienst.


  
Europlex is actief in diverse sectoren. Door onze diversiteit, flexibiliteit en de oneindige mogelijkheden van onze toepassingen komen hier steeds nieuwe bij.