Food & beverage

Europlex creëert en produceert op maat gemaakte producten voor de "food & beverage" sector.

Chocolatiers, fastfoodketens, beenhouwerijen in supermarkten of vleesverwerkende bedrijven, specerijen- en sausfabrikanten,...

Heel wat bedrijven actief in deze groeiende sector doen een beroep op de diensten van Europlex.

Hoogwaardige kunststoffen en technische normen die voldoen aan de meest strikte normen op het vlak van hygiëne en verwerking zijn uiteraard niet nieuw voor ons. De productie gebeurt volgens de strengste eisen van de voedingsregels. Onze kwaliteit wordt bij elke stap van de productie vastgelegd en verzekerd in meetrapporten en certificaten. Strenge kwaliteits- en veiligheidsvereisten zijn uiteraard standaard.

Of u nu onderdelen nodig heeft ter reparatie of producten die helemaal vanop nul ontwikkeld moeten worden, reeds meer dan 50 jaar heeft Europlex ervaring in productie van hoogwaardige kunststoffen en technische polymeren. Onze productspecialisten en ontwerpers bekijken graag samen met uw R&D afdeling de mogelijkheden om uw projecten te optimaliseren.

Uw productietraject is dus in goede handen bij Europlex omdat wij weten aan welke eisen uw materiaal en product moet voldoen.

Contacteer onze productspecialisten voor een afspraak en zij staan u graag te woord.

Europlex heeft heel wat te bieden als partner voor deze sector, vraag gerust onze referenties.

Neem ook een kijkje in onze rubriek materiaal, deze lijst groeit telkens en wordt ook up to date gehouden.


  
Europlex is actief in diverse sectoren. Door onze diversiteit, flexibiliteit en de oneindige mogelijkheden van onze toepassingen komen hier steeds nieuwe bij.