Laatste nieuws

Woord van de voorzitter

2020, een jaar om niet te vergeten voor Europlex en onze klanten, voor de mensheid in het algemeen.

Een jaar van de strijd tegen Covid19, dagdagelijks realiteit in onze huidige samenleving. Desondanks was het voor Europlex ook een jaar van extra investeringen in opleiding, extra medewerkers en nieuwe machines.

De vernieuwing die we al een tijdje doorvoeren binnen Europlex kreeg ondanks de crisis nog een extra injectie in snelheid en middelen. Deze inspanningen moeten onze ambitie in de toekomst laten waarmaken en ons verder laten evolueren op het vlak van service en duurzaamheid.

Ik wil in dit “annus horribilis” vooral onze klanten, leveranciers en uiteraard onze medewerkers van harte bedanken voor hun trouw, geduld en moed. Ook voor éénieder van hen was het een jaar van aanpassingen en ik ben oprecht verheugd over de samenwerking en collegialiteit. De term “teamwork” die bij Europlex zo belangrijk is kreeg nog een extra dimensie.

Onze doelstellingen voor 2021? Ik kan u alvast mededelen dat u Europlex in 2021 extra in de gaten moet houden. We komen met spectaculair nieuws en ik kijk er nu al naar uit dit met u te delen.

Maak er een fijn eindejaar van en zet het nieuwe jaar veilig en gezond in.

Dirk Vannerom
Voorzitter Europlex